ERZURUM / AŞKALE - Kavurmaçukuru Yıldız Ünal Soyata İlkokulu

Kavurmaçukuru Yıldız Ünal Soyata İlkokulu

Kavurmaçukuru Mah. No166 Aşkale/Erzurum
Vizyon
Çağımızda bilgiden ziyade bilgiye ulaşmak önemlidir.Öğrenciye hazır bilgi vermekten çok bilgiye ulaşmada ona rehber olmaktır öğretmen için.Ondandır ki ;öğrenmeyi öğrenen,duygu,düşünce ve hayallerini açıkça ifade edebilen;saygılı, sevgili ve çevresine duyarlı;hedefler belirleyen ve bunun için gayret gösteren,araştıran,inceleyen ve sorgulayan öğrenciler yetiştirmektir.
Misyon
Eğitimin temel ilkeleri çerçevesinde Atatürk ilke ve inkılaplarını benimseyerek;esnek bir program ile çevre koşullarını dikkate alarak,eldeki imkanları en iyi şekilde kullanıp,öğrencilerin bilgiye ulaşmalarında ve öğrenmeyi öğrenme hususunda tüm engelleri kaldırmak en temel görevimizdir.
08:30-11:40 12:30-14:00
Isınma
Okulumuzun ısınması kalorifer ile sağlanmaktadır.Lojmanlardan biri kaloriferli biri sobalı .
Lojman
4 - Bir adet ilkokul bitişiğinde, iki adet ortaokul bahçesinde ve bir adet anaokulu ön kısmında olmak üzere toplam 4 lojman bulunmaktadır.
Servis yoktur.Erzurum Çat yolundan 45 km.Aşkale üzerinden gidilir ise 90 km.
Servis bulunmamaktadır.
Yerleşim Yeri
Erzurum´un Aşkale ilçesine bağlı, Aşkale ilçesinin güneyinde bulunmaktadır.Çat ilçesinin de Kuzeyinde.Yani Çat ile Aşkale sınırlarında.
Aşkale ilçe merkezine 42km. Erzurum şehir merkezine 45 km uzaklıktadır.
Kontenjan Bilgileri
OKULUMUZDA 4 SINIF ÖĞRETMENİ 1 ANASINIFI ÖĞRETMENİ,1 FEN BİLİMLERİ, 1 SOSYAL BİLGİLER, 1 TÜRKÇE , 1 İNGİLİZCE VE 1 TÜRKÇE ÖĞRETMENİ BULUNMAKTADIR.
Diğer Hususlar
OKULUMUZ HEM İLK HEM DE ORTA KISIM OLARAK HİZMET VERMEKTEDİR.KAVURMAÇUKURU İLK OKULU VE KAVURMAÇUKUR ORTAOKULU.KÖMÜR İLE ISITAN KALORİFER SİSTEMİ MEVCUT.İKİ LOJMAN SOBALI İKİ LOJMAN KALORİFERLİDİR.